Om os

Dette er et projekt lavet af 48 Timer Web, som er en del af Xenter Brand & Vision. Vi laver hjemmesider, webshops, Sociale medier og ikke mindst online projekter, så som f. eks. dette.

Dette projekt vil være under stadig udvikling, vores første fase er at søge en masse muligheder og tilbud. Samtidigt vil vores side i takt udvikle sig med flere brugervenlige muligheder.

“STAYCATION” – er et internationalt begreb, vi vil gerne servicere danskere med muligheder for at holde ferie, weekend, fridage og andet “hjemmefra”. Vi vil, sammen med alle de som vil hjælpe os, komme med forslag til, hvad man kan lave, hvor man kan tage hen og hvilke oplevelser, som man kan søge.

Vil man hjælpe eller bringe forslag, så går man til punktet Tilføj i vores menubjælke. Private – men Virksomheder er som udgangspunkt også velkommen til at indsende deres produkt og tilbud. Se mere under Tilføj i menubjælken.

Partnerskaber er vi også interesserede i at høre om. Kontakt os gerne via vores formular. Er det et forslag som haster, så send det til vores Email.

 • Redaktionen

  Redaktionen

  Chefredaktør

  Jan Amtrup
  Chefredaktør og ansvarlig for Staycation.dk .
  Mail.