TILFØJ

TILFØJ NEDERST PÅ SIDEN – Både private og virksomheder kan indsende forslag

Det er muligt at tilføje forslag til indlæg til alle område og kategorier. Vi vil løbende skabe et bedre hierarki, som der bliver fyldt op. Det er fuldt bevidst, at der endnu er begrænsede områder og kategorier. Vores primære søgning er på landsdele, derefter vil et TAG system supplere mere i detaljer. Det betyder man vil kunne søge på f.eks “Børn” + “København” eller lignende. Søgefunktionen udbygges i takt med antallet af indlæg.

INDSEND FORSLAG TIL INDLÆG
Det er gratis at få en indlæg med, det skal dog godkendes af vores redaktion. Vi tilskynder også virksomheder at indsende forslag. Disse er også som udgangspunkt gratis. Se dog under “Kommercielle forhold“.

Indlæg skal omhandle muligheder og tilbud for oplevelser, som principielt er for mennesker som holder ferie-afslapning-weekend eller lignende i deres eget hjem, eller hvor de på kort tid kan transportere sig dertil. I princippet kan der godt opstå en situation for overnatning, men det er ikke som sådan til miniferier. Men vi er klar over, at Staycation  med lidt fantasi kan være et udvidet begreb.

Hvad kan en privat f. eks. indsende?

 • Et godt billede fra en udflugt (strand-skov-museum-andet) med lidt test om “lokaliteten” og “andet”
 • Et videolink (youtube/Vimeo) fra en tur/udflugt/andet.
 • Et link til en kommende event, som man synes bør deles
 • O.S.V. så længe det er en anbefaling.

 

Regler for indsendelse af materiale
Materialet kan være af flere formater. Vi tager ikke ansvar for rettigheder, hvilket vi formoder enten er inkluderet i et fremsendt forslag, eller at indlægget er af en positiv omtale af et produkt eller virksomhed, som ikke nødvendiggør accept. Staycation handler kun om det positive. Bliver vi gjort opmærksom på, at der krænkes nogen rettigheder, så vil indlæg med det samme blive fjernet.  For alle former for indsendelser skal der angives område og kategori. Der kan godt angives flere, lige som vi kan og vil redigere dette. Indsender skal redegøre for sine egne kontaktoplysninger.

 1. Almindeligt indlæg med Tekst (gerne mindst 50 ord) og billede (minimum pixel 1.080X620 pixels gerne større). Format gerne JPG, PNG, EPS eller PSD. Der må gerne være et URL link med, så vi kan linke til en hjemmeside eller omtale.
 2. Galleri med flere billeder (f. eks. en billedserie for en event eller produkt) som et indlæg (samme krav til billeder på 1.080X620 pixels), der må gerne være tekst og URL link med.
 3. Link til video på Youtube eller Vimeo – der skal som udgangspunkt være lidt tekst med. Herunder gerne evt. underbyggende fakta.
 4. Link til en begivenhed eller et produkt.

Vi forbeholder os ret til at afvise forlag med baggrund i får dårlig kvalitet af billeder

 

Kommercielle forhold

Vi tager som udgangspunkt ikke penge fra virksomheder, som indsender en tilføjelse/forslag. Vi har interesse i, at der er så varieret og godt et udbud som muligt.

Dog er der enkelte forbehold, hvor vi opkræver et minimalt ekspeditionsgebyr:

 1. Restaurant eller overnatningssted Kroner 100,- + moms for optagelse (engangsbeløb)
 2. En event som omhandler at sælge billetter Kroner 100,- + moms for optagelse (engangsbeløb)
 3. Kan være andre områder – hvilket vi så vil fortælle løbende
 4. Express gebyr (se nedenfor)

Behandlingstiden for at få et indlæg med er som udgangspunkt 2-4 uger. Det vil ske i forhold til arbejdspres i relation til den mængde forslag, som vi skal behandle. Vi tilbyder at man kan få sit indlæg på i EXPRESS tid på 48 Timer, mod at man yder et bidrag på 125 kroner. Dette er et engangsbeløb og man får en kvittering på 100 kroner + moms. Se det som et tilskud til det arbejde vi yder.

Reklamerkøb på Staycation Danmark

 1. Topbanner i en periode
 2. 300×250 pixel reklame alle undersider
 3. 125×125 pixel reklame alle undersider
 4. Stort banner under alle artikler/indlæg
 5. Featured indlæg (stor slider i periode)

Spørg efter en god pris…:-)

 

Hvad mener vi med et forslag-tilbud-produkt?

Det kan som udgangspunkt være en oplevelse, en turistattraktion, restaurant, underholding, zoo, tivoli, byfester, en sportsbegivenhed, koncert, markeder og meget andet. Kun fantasien og vores “eventuelle berøringsangst” for noget politisk ukorrekt, sætter grænsen.

Vi tager ikke imod materiale eller forslag, som på nogen som helst måde er i konflikt med nogen som helst gældende lovgivning eller god etik.

Se vores gældende fraskrivelse og politik for privatindstillinger.

 

SEND EMAIL TIL INFO@STAYCATION.DK

Vi er på vej med en formular til dette, men beder lige pt. om at forslag med link til video eller med billede/billeder som vedhæft går via vores E-mail.